Σοφία Χαλκίδου

Είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βιώνεις στην πράξη πως η κινησιολογία μπορεί να συμβάλει στην αποσυμπίεση από το άγχος εν ώρα εργασίας

Θρόνη Τσιάμη

Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την ολοκλήρωση του πρώτου διημέρου και βιώνω μια συναρπαστική αλλαγή. Εδώ και καιρό έχω την πρόθεση να έχω επίγνωση της κατάστασής μου ανά πάσα στιγμή.

Ιωάννα

Όταν άρχισα να κάνω brain gym δεν είχα ιδέα τι ακριβώς είναι και ποσό θα μπορούσε να με βοηθήσει. Σιγά σιγά κατάλαβα ότι με βοηθά σε στιγμές δυσκολίας μου για τα μαθήματα, για τις εξετάσεις , για αρκετά δύσκολες στιγμές με φίλους μου και όποτε άλλοτε είχα ένα πρόβλημα με κοντινούς μου ανθρώπους.

Μαρία Ιωάννου

Λοιπόν. Για μένα η εξειδικευμένη κινησιολογία ήταν σαν να μπαίνω σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων που δεν φανταζόμουνα ποτέ οτι υπάρχει. Έκανα μάθημα aikido και είχα κολλήσει για εκατοστή χιλιοστή φορά σε μια κίνηση την οποία ναι μεν έβλεπα να εκτελείται μπροστά στα μάτια μου αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω, το μυαλό μου απλά δεν επικοινωνούσε με τα πόδια και τα χέρια μου έτσι όπως θα ήθελα. 

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο να χρησιμοποιείς ένα εργαλείο που σε βοηθά να υλοποιείς τους στόχους σου. Μου διδάσκει πως οι δυνατότητες του εαυτού μου περιορίζονται μόνο όταν σταματώ να χρησιμοποιώ το Brain Gym!

Εμμανουέλα Νικολαΐδου

Είχα την τύχη να γνωρίσω την Εξειδικευμένη Κινησιολογία μέσω της Μαρίας, πριν αρκετά χρόνια, σε μια αρκετά πιεστική –και πιεσμένη- περίοδο της ζωής μου, με κύριο χαρακτηριστικό το σχεδόν διαρκές αίσθημα του άγχους και του φόβου. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία εντυπωσιάστηκα,

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας!

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Γνωριστήκαμε σε ένα σεμινάριο και τελειώνοντας προτείναμε η μια στην άλλη να περπατήσουμε ως τον επόμενο σταθμό του ηλεκτρικού για να ξεμουδιάσουμε.

Evelyn

Η κατάστασή σου έχει ως εξής:

Κάτι δεν σου πάει καλά! Δεν είσαι εσύ καλά χωρίς να ξέρεις γιατί!

Νιώθεις μόνη, αβοήθητη και μερικές φορές απελπισμένη!

Δήμητρα

Αυτη η καινουρια αρχη παει τοσο απιστευτα τελεια! :D και δεν πιανει μονο στον μπαμπα μου, που τα πραγματα ειναι πολυ πολυ καλυτερα, και να φανταστεις πως σημερα ηταν σχετικα μια μερα που αν γινόταν οτι εγινε (μου μιλησε καπως αποτομα) πριν απο 2 εβδομαδες θα ειχα κλειστει και θα εκλαιγα ακομα. Πιανει σε ολους.

Χριστίνα Παπαδάκη

Έχω μόνο τα καλύτερα να πω για την Μαρία και τη δουλειά της. Και στα ομαδικά, που έχω συμμετάσχει και στις ατομικές συνεδριές, οι ασκήσεις,  το brain gym, η δουλειά της όλη, με λύτρωσαν εύκολα και άμεσα από μπλοκαριστικές συνήθειες χρόνων στην λειτουργεία του σώματός μου και την έκφραση του.

Brain Gym


Θα ήθελα να μοιράζομαι μαζί σου τις  παρατηρήσεις μου σχετικά με την εμπειρία μου με το brain gym.

Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την ολοκλήρωση του πρώτου διημέρου και βιώνω μια συναρπαστική αλλαγή. Εδώ και καιρό έχω την πρόθεση να έχω επίγνωση της κατάστασής μου ανά πάσα στιγμή. 

Μαγική Εμπειρία

Είναι μαγική η εμπειρία της κάθε συνεδρίας. Από το να βρεις το στόχο που πραγματικά είναι καλύτερος για σένα,

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK