Στο δεύτερο Support Yourself Summercamp στην Ελλάδα, στο πανέμορφο Γαλαξείδι, κοντά στον μαγικό τόπο των Δελφών, στον Μίτο της Αριάδνης, ελάτε να μάθετε εργαλεία εξειδικευμένης κινησιολογίας και άλλα, που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων εύκολα και αβίαστα.

Όλα τα σεμινάρια είναι βιωματικά, ενώ στο τέλος δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο ισχύει παγκοσμίως και θα σας ζητηθεί σε περίπτωση που αποφασίσετε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στην Εξειδικευμένη Κινησιολογία. Τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά.

Ως συμμετέχοντες θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε εμπειρίες με τους "συμμαθητές" σας και να δουλέψετε θέματα που σας απασχολούν. Με το τέλος της εκπαίδευσης θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα όσα μάθατε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας σε καθημερινές δυσκολίες.

Ο Μίτος της Αριάδνης

Μαθήματα/ σεμινάρια που διδάσκονται: Brain Gym 1 και 2, Η σχέση με τη Μητέρα, Η σχέση με τον Πατέρα, Η σχέση με το Εσωτερικό Παιδί, Ο μαγικός κόσμος των υποπροσωπικοτήτων, E.F.T. (Emotional Freedom Techniques).

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μας ένα email στο .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και για μια σύντομη περιγραφή του κάθε μαθήματος/ σεμιναρίου, επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες της ιστοσελίδας.

Τα μαθήματα ξεκινούν μεταξύ 09:30 και 10:00 και τελειώνουν μεταξύ 17:00 και 17:30.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK