Εάν επιθυμείτε μια πιο εξατομικευμένη υποστήριξη, τότε οι ατομικές συνεδρίες είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για σας.

Το κάθε θέμα που σας απασχολεί βρίσκει συνήθως τη λύση του μέσα σε 5-6 συνεδρίες. Κι επειδή είστε ο ίδιος άνθρωπος σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, δουλεύοντας ένα θέμα επηρεάζετε θετικά την αλλαγή άλλων, χωρίς να δουλέψετε απευθείας σε αυτά.

Η Εξειδικευμένη Κινησιολογία είναι προσανατολισμένη στη λύση και όχι στην ανάλυση. Ο κινησιολόγος δεν κάνει προτάσεις ούτε δίνει συμβουλές. Στην εξειδικευμένη κινησιολογία πιστεύουμε πως ο καθένας μας είναι ο πλέον αρμόδιος να επιλέξει τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο. Έτσι, βγάζοντας από τη μέση το στρες που τον περιορίζει, αποκτά πρόσβαση σε όλη την εσωτερική του σοφία και δύναμη και, με τον τρόπο αυτό, και σε πολλές διαφορετικές επιλογές. Εάν συνδυάσετε την κινησιολογία με μια αναλυτική μέθοδο θεραπείας, θα συντομεύσετε το χρόνο που χρειάζεται για να φέρετε τη συνειδητή αλλαγή στην καθημερινότητά σας.

Οι συνεδρίες κινησιολογίας για ενηλίκους γίνονται και ONLINE.
Στείλτε μας ένα μήνυμα στο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Ή κλείστε, κατόπιν συνεννόησης, μια δωρεάν ενημερωτική τηλεφωνική επικοινωνία (6945-706780) για να δείτε κατά πόσο η κινησιολογία είναι το καλύτερο επόμενο βήμα για εσάς!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK