Διαδικτυακό Εργαστήρι: Εξετάσεις Χωρίς Άγχος

Σάββατο 20 Μαΐου 2023, 09:00-12:00

Κόστος: 35€

Οι εξετάσεις μπορούν να είναι εκνευριστικές, αγχωτικές, δεσμευτικές, δύσκολες, μας γεμίζουν αμφιβολίες και απαιτούν προσπάθεια από εμάς. Συχνά είναι επίσης απαραίτητες, αναγκαίες και αναπόφευκτες και, όταν πηγαίνουν καλά, μας επιτρέπουν να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών και της προετοιμασίας μας. Συχνά, όμως, πέραν της προετοιμασίας, για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεπεράσουμε το περίφημο "Άγχος των Εξετάσεων".

Για άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν και για να νιώσετε τη χαρά που φέρνει μια έξυπνη «εξεταστική στρατηγική».

Φέτος είναι μια επετειακή χρονιά για το Κέντρο Κιναισθητικής Νοημοσύνης που κλείνει 15 χρόνια.

Όλες μας λοιπόν οι δράσεις φέτος είναι κυριολεκτικά υπερπαραγωγές με πολλά και όλα χρήσιμα, δώρα.

Το εργαστήρι «Εξετάσεις Χωρίς Άγχος» είναι διαδικτυακό, κρατά 3 ώρες, έχει κόστος 35 ευρώ και εκτός της ίδιας της εκπαίδευσης προσφέρει:

Μία ηλεκτρονική αφίσα με όλες τις κινήσεις που θα κάνουμε ώστε να μπορούν τα παιδιά να εφαρμόσουν ξανά και ξανά τα εργαλεία. (10 ευρώ)

Ένα workbook που δίνει οδηγίες για το πώς και τί να παρατηρεί το παιδί στο σώμα του πριν και μετά τις ασκήσεις. (15 ευρώ)

Τη συμμετοχή μία εβδομάδα μετά σε ένα μισάωρο Q&Α για ότι απορίες υπάρχουν καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις (60 ευρώ) και

Αντί για 110 ευρώ για λίγες μόνο μέρες μόνο 35 ευρώ.

Το κόστος είναι ανά άτομο. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα. Τα παιδιά άνω των 12 μπορούν να συμμετέχουν μόνα τους.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής στο εργαστήρι και η αποστολή αποδεικτικού πληρωμής με email στο


Εάν θέλετε να προσφέρετε στους φοιτητές ή τους μαθητές σας την ευκαιρία να απελευθερωθούν από το άγχος των εξετάσεων, σε γνώριμο περιβάλλον, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το εργαστήριο στο δικό σας χώρο.

Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί αυτές τις ώρες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Φόρμα Εγγραφής

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
0,00 EUR Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK