Ιωάννα

Όταν άρχισα να κάνω brain gym δεν είχα ιδέα τι ακριβώς είναι και ποσό θα μπορούσε να με βοηθήσει. Σιγά σιγά κατάλαβα ότι με βοηθά σε στιγμές δυσκολίας μου για τα μαθήματα, για τις εξετάσεις , για αρκετά δύσκολες στιγμές με φίλους μου και όποτε άλλοτε είχα ένα πρόβλημα με κοντινούς μου ανθρώπους.

Με βοήθησε στην συγκέντρωση μου. Έμαθα να βάζω στόχους και πώς να τους πετυχαίνω χωρίς πάντα ιδιαίτερη δυσκολία. Έμαθα να μην πανικοβάλλομαι όταν τα πράγματα ξέφευγαν από τα όριά μου και έμαθα επίσης να μπορώ να συγκρατούμαι και να ηρεμώ. Στην αρχή οι ασκήσεις μιας εξισορρόπησης μου φανήκαν πολύ περίεργες και αστείες αλλά αρκετές κρύβουν μια δόση δυσκολίας. Τώρα έχω αρχίσει να βρίσκω ασκήσεις που μου ταιριάζουν και με βοηθάνε έτσι ώστε όταν χρειάζομαι μια ψυχολογική βοήθεια κάνω μια άσκηση. Δεν περίμενα τόσα πράγματα να πω την αλήθεια αλλά τώρα χαίρομαι που έχω αρχίσει να κάνω brain gym!

Ιωάννα Π., μαθήτρια Γυμνασίου

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK