Στόχος των θεματικών εργαστηρίων που διοργανώνονται από το Κέντρο Κιναισθητικής Νοημοσύνης είναι να ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί το συγκεκριμένο ζήτημα με το οποίο καταπιάνεται η καθεμιά. Θα νιώσετε αμέσως την αλλαγή και θα πάρετε μαζί σας πρακτικά, απλά και εύκολα στη χρήση εργαλεία για την καθημερινότητά σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή ενδιαφέρεστε για κάποια από τις ημερίδες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, μπορείτε να μας ενημερώσετε. Εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον και συμμετοχή από τουλάχιστον 5 άτομα, μπορούμε να το οργανώσουμε.

Αποτελεσματική Μελέτη

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε πολλά για το θέμα. Είναι κάτι που όλοι μας, έχουμε κάποια στιγμή αντιμετωπίσει. Ώρες πάνω από ένα βιβλίο και αποτέλεσμα σαφώς μικρότερο των προσπαθειών μας και του χρόνου μας.

Για να μην δίνετε, λοιπόν, μάχη καθημερινά με τα παιδιά σας για τη μελέτη στο σπίτι. Για να είναι οι ώρες μελέτης όσο πιο αποτελεσματικές γίνεται. Γιατί παρά τις ώρες διαβάσματος τα αποτελέσματα του τριμήνου δεν ήταν αυτά που περιμένατε ή επιθυμούσατε, γονείς και παιδιά.

Το Εργαστήρι Αποτελεσματικής Μελέτης θα σας δώσει πρακτικά εργαλεία ώστε μέσω της κίνησης να απελευθερωθούν οι δυνατότητες του κάθε μαθητή – μικρού και μεγάλου – και να μπορεί να συγκεντρώνεται, να αφομοιώνει και να κατανοεί ευκολότερα αυτά που διαβάζει.

Το Εργαστήρι είναι βιωματικό και είναι καλό να το παρακολουθήσουν τα ίδια τα παιδιά. Αν διαβάζετε με το παιδί σας, παρακολουθείστε το μαζί. Έτσι θα μπορείτε να το υποστηρίξετε κάνοντας μαζί όσα θα μάθετε. Ηλικίες παιδιών 8-15 ετών.

Το εργαστήρι βασίζεται στις αρχές της Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας και του Brain Gym®.

Για να ξεκινήσετε την ακαδημαϊκή χρονιά καλά και με τρόπο ώστε οι ώρες που περνάτε πάνω από τα βιβλία να "πιάνουν τόπο".

Ο αριθμός συμμετοχόντων είναι περιορισμένος για τούτο παρακαλώ κάντε τηλεφωνικά ή μέσω @ την κράτησή σας.

Εργαστήρι "Εξετάσεις Χωρίς Άγχος"

Οι εξετάσεις μπορούν να είναι εκνευριστικές, αγχωτικές, δεσμευτικές, δύσκολες, μας γεμίζουν αμφιβολίες και απαιτούν προσπάθεια από εμάς. Συχνά είναι επίσης απαραίτητες, αναγκαίες και αναπόφευκτες και, όταν πηγαίνουν καλά, μας επιτρέπουν να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών και της προετοιμασίας μας. Συχνά, όμως, πέραν της προετοιμασίας, για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεπεράσουμε το περίφημο "Άγχος των Εξετάσεων".

Για άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν και για να νιώσετε τη χαρά που φέρνει μια έξυπνη «εξεταστική στρατηγική».

Εάν θέλετε να προσφέρετε στους φοιτητές ή τους μαθητές σας την ευκαιρία να απελευθερωθούν από το άγχος των εξετάσεων, σε γνώριμο περιβάλλον, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το εργαστήριο στο δικό σας χώρο.

Είμαι αρκετά καλός γονιός για το παιδί μου!

Λένε πως επειδή ο Θεός δεν μπορεί να είναι παντού συνέχεια, έφτιαξε τη μάνα! Συχνά όμως οι μανάδες μπερδεύονται και χάνουν αυτήν τη βασική εμπιστοσύνη στο ένστικτό τους. Πολλές οι γνώμες, πολλοί οι ειδικοί, αντικρουόμενες οι απόψεις από γονείς, συγγενείς, φίλους, εκπαιδευτικούς κτλ. Και στη μέση οι μανάδες που πρέπει να επιλέξουν τι απ όλα αυτά είναι καλύτερο για το παιδί τους.
Πιστεύω βαθιά στο ένστικτο της μάνας. Όταν μια μάνα είναι στο κέντρο της, ελεύθερη από αμφιβολίες και φόβους ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί της. Όταν όμως αμφιβάλει για την ορθότητα της επιλογής της χάνει το κέντρο της και έτσι η όποια απόφαση γίνεται δύσκολη.

Ελάτε να ξαναβρείτε το κέντρο σας για όποια περίσταση νοιώθετε πως το χάσατε και μαζί τη εμπιστοσύνη σας στις αποφάσεις που αφορούν το παιδί σας. Είναι ένα λαμπρό δώρο που θα κάνετε σε όλη την οικογένειά σας. Το εργαστήρι μπορούν να παρακολουθήσουν και μπαμπάδες.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK