Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο να χρησιμοποιείς ένα εργαλείο που σε βοηθά να υλοποιείς τους στόχους σου. Μου διδάσκει πως οι δυνατότητες του εαυτού μου περιορίζονται μόνο όταν σταματώ να χρησιμοποιώ το Brain Gym!


Μπορώ να το χρησιμοποιώ μόνη μου , όπου και να βρίσκομαι, όποτε το χρειάζομαι. Μέσω της παρατήρησης, ως εργαλείο που χρησιμοποιεί το Brain Gym,  έρχομαι σε καλύτερη επαφή με το σώμα μου, τη διαίσθησή μου και τις αισθήσεις μου. Παρόλα αυτά, ακόμα και οι ασκήσεις από μόνες τους με βοηθούν να συγκεντρώνομαι, να ρυθμίζω το άγχος και να απολαμβάνω το παρόν.

ps: μετά τη συνεδρία μας για την κολίτιδα πήρα ταξί να πάω σπίτι και σε όλη τη διαδρομή  ένιωθα μια έντονη ζέστη στην κοιλιά μου που μετά ανέβηκε στο στέρνο.! ήταν πολύ πολύ ωραία αίσθηση....

pps:  η μαμά έχει μετατόπιση σπονδύλων στον αυχένα και τη χτυπάει μέχρι τα πόδια ("ριζίτιδα" λέγεται). είπαμε να κάνουμε εξισορρόπηση αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε χέρια για μυϊκό τεστ ούτε να μείενι όρθια ( συνδυασμός ριζίτιδας και 41 βαθμών κελσίου!) και της έδειξα το DLR. Το έκανε καθιστή μόνο ως κινήσεις χωρίς στόχο και τώρα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΗΣ!!!!! κάθε μέρα μου το λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μάρα Λυτροκάπη, θεατρολόγος, εκπαιδευόμενη στη μέθοδο Feldenkreis

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK