Μια διαφορετική ... Κατασκήνωση!

Το Support Yourself Summercamp ή SYS είναι αποτέλεσμα ενός κοινού οράματος μεταξύ της Simone Blume, εξειδικευμένης κινησιολόγου, εργοθεραπεύτριας και εκπαιδεύτριας Brain Gym/Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας από τη Γερμανία και της Μαρίας Καρακωστάνογου, εξειδικευμένης κινησιολόγου, εκπαιδεύτριας Brain Gym/Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας, 3in1 Concepts Facilitator, διερμηνέα και ιδρύτρια του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης.

Το κοινό όραμα ήταν διττό: να δημιουργήσουν μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπου η Εξειδικευμένη Κινησιολογία όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι αναγνωρίσιμη και αναγνωρισμένη τόσο ως επάγγελμα όσο και για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει σε μια πιο ισορροπημένη, γεμάτη ζωή.

Και να δώσουν στους συμμετέχοντες πρακτικά εργαλεία που θα μπορούσαν άμεσα να χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους στην καθημερινότητα. Τα εργαλεία αυτά προέρχονται τόσο από τον κόσμο της Εξειδικευμένης Κινησιολόγιας όσο και από άλλους χώρους (για παράδειγμα, Μη Βίαιη Επικοινωνία, Συστημικές Αναπαραστάσεις, EFT).

Οι εκπαιδευτές, όλοι αναγνωρισμένοι στον χώρο τους, με πολυετή εμπειρία, έρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία, το Ισραήλ, τη Γαλλία ή αλλού, ανάλογα με το σεμινάριο που διδάσκεται.

Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για τα προηγούμενα SYS διαβάστε τις αντίστοιχες ενημερώσεις.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK