Οι καιροί απαιτούν από όλους μας, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ανά πάσα στιγμή. Φαίνεται πως η ψυχραιμία μας δοκιμάζεται πολύ από όλα τα νέα που ακούμε και όσα βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας.

Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας το καλύτερο δώρο.

Είτε είστε γονείς που θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας, είτε εκπαιδευτικοί που θέλετε να κάνετε πιο αποτελεσματική  και λιγότερο κοπιαστική την εργασία σας, είτε ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές και ψυχοθεραπευτές που αναζητάτε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να φέρετε τους πελάτες και τους μαθητές σας σε επαφή με το σώμα και τη σοφία του. Το Brain Gym είναι άλλωστε ιδανικό και για όποιον θέλει απλώς να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και ήρεμα τις καθημερινές προκλήσεις.

Με την 4ήμερη εκπαίδευση του Brain Gym θα αποκτήσετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε όχι μόνο τα παιδιά στο σχολείο (προβλήματα συγκέντωσης, συμπεριφοράς, μνήμης, ορθογραφίας ή γραφής), αλλά και εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Αρχικό κόστος εκπαίδευσης 425 ευρώ συν ΦΠΑ για εξόφληση με την έναρξη της εκπαίδευσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται το εγχειρίδιο και το επίσημο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Έκπτωση 10% αν έρθετε με κάποιον φίλο σας, 20% αν έρθετε με τον ή την σύντροφό σας, 30% αν έρθετε με ένα από τα παιδιά σας και 50% αν έρθετε με δύο, τρία ή περισσότερα από τα παιδιά σας! Η έκπτωση αφορά στο δεύτερο, τρίτο κτλ άτομο.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK