Εκπαίδευση Brain Gym® / Φόρμα Εγγραφής

Η διήμερη αυτή εισαγωγική εκπαίδευση σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε και τις 26 κινήσεις του Brain Gym® βιωματικά. Θα αποκτήσετε μια εις βάθος κατανόηση της κάθε κίνησης και της φιλοσοφίας του προγράμματος του Brain Gym και θα έχετε βάλει εξαιρετικές βάσεις για το πιο προχωρημένο επίπεδο εκπαίδευσης Brain Gym®101. Σε κάθε περίπτωση θα βιώσετε την αλλαγή που έρχεται μέσα από την κίνηση και χάρη στα δώρα που περιέχει το επετειακό πακέτο θα έχετε ότι χρειάζεστε για να βάλετε σε εφαρμογή το νέο αυτό εργαλείο με το τέλος της εκπαίδευσης.

Το εγχειρίδιο σας δίνει το πώς γίνονται οι κινήσεις και τη βασική θεωρητική βάση για τη μέθοδο του Brain Gym®, ο οδηγός σας βοηθά να ξεκινήσετε την πρακτική και εξάσκηση καθώς σας επιτρέπει να εστιάσετε στην χρήση, δίνοντάς σας οδηγίες για το τί να κάνετε σε ποια περίπτωση, ο πίνακας που μπορείτε να εκτυπώσετε σας δίνει όλες τις κινήσεις με μία ματιά, το webinar μετά την εκπαίδευση μου επιτρέπει να απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις που προκύπτουν από την πρακτική εφαρμογή των εργαλείων και τέλος η κλειστή ομάδα στο Facebook δημιουργεί μια κοινότητα στην οποία με ασφάλεια μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες, να μάθετε και να νοιώσετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια με την χρήση των εργαλείων αυτών.

Φόρμα Εγγραφής

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
0,00 EUR Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK