Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...


Στο δεύτερο Support Yourself Summercamp στην Ελλάδα, στο πανέμορφο Γαλαξείδι, κοντά στον μαγικό τόπο των Δελφών, στον Μίτο της Αριάδνης, ελάτε να μάθετε εργαλεία εξειδικευμένης κινησιολογίας και άλλα, που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων εύκολα και αβίαστα.


Όλα τα σεμινάρια είναι βιωματικά, ενώ στο τέλος δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο ισχύει παγκοσμίως και θα σας ζητηθεί σε περίπτωση που αποφασίσετε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στην Εξειδικευμένη Κινησιολογία. Τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά.


Ως συμμετέχοντες θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε εμπειρίες με τους "συμμαθητές" σας και να δουλέψετε θέματα που σας απασχολούν. Με το τέλος της εκπαίδευσης θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα όσα μάθατε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας σε καθημερινές δυσκολίες.


Ο Μίτος της Αριάδνης


Μαθήματα/ σεμινάρια που διδάσκονται: Brain Gym 1 και 2, Η σχέση με τη Μητέρα, Η σχέση με τον Πατέρα, Η σχέση με το Εσωτερικό Παιδί, Ο μαγικός κόσμος των υποπροσωπικοτήτων, E.F.T. (Emotional Freedom Techniques).


Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και για μια σύντομη περιγραφή του κάθε μαθήματος/ σεμιναρίου, επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες της ιστοσελίδας.


Τα μαθήματα ξεκινούν μεταξύ 09:30 και 10:00 και τελειώνουν μεταξύ 17:00 και 17:30.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Απρίλιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο...

Read more >

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >

Μαρία Ιωάννου

Λοιπόν. Για μένα η εξειδικευμένη κινησιολογία ήταν σαν να μπαίνω σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων...

Read more >

Ιωάννα

Όταν άρχισα να κάνω brain gym δεν είχα ιδέα τι ακριβώς είναι και ποσό θα...

Read more >