Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...


Στο δεύτερο Support Yourself Summercamp στην Ελλάδα, στο πανέμορφο Γαλαξείδι, κοντά στον μαγικό τόπο των Δελφών, στον Μίτο της Αριάδνης, ελάτε να μάθετε εργαλεία εξειδικευμένης κινησιολογίας και άλλα, που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων εύκολα και αβίαστα.


Όλα τα σεμινάρια είναι βιωματικά, ενώ στο τέλος δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο ισχύει παγκοσμίως και θα σας ζητηθεί σε περίπτωση που αποφασίσετε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στην Εξειδικευμένη Κινησιολογία. Τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά.


Ως συμμετέχοντες θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε εμπειρίες με τους "συμμαθητές" σας και να δουλέψετε θέματα που σας απασχολούν. Με το τέλος της εκπαίδευσης θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα όσα μάθατε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας σε καθημερινές δυσκολίες.


Ο Μίτος της Αριάδνης


Μαθήματα/ σεμινάρια που διδάσκονται: Brain Gym 1 και 2, Η σχέση με τη Μητέρα, Η σχέση με τον Πατέρα, Η σχέση με το Εσωτερικό Παιδί, Ο μαγικός κόσμος των υποπροσωπικοτήτων, E.F.T. (Emotional Freedom Techniques).


Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και για μια σύντομη περιγραφή του κάθε μαθήματος/ σεμιναρίου, επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες της ιστοσελίδας.


Τα μαθήματα ξεκινούν μεταξύ 09:30 και 10:00 και τελειώνουν μεταξύ 17:00 και 17:30.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Μάρτιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
    1  2  3  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Εμμανουέλα Νικολαΐδου

Είχα την τύχη να γνωρίσω την Εξειδικευμένη Κινησιολογία μέσω της Μαρίας, πριν αρκετά χρόνια, σε...

Read more >

Μαγική Εμπειρία

Είναι μαγική η εμπειρία της κάθε συνεδρίας. Από το να βρεις το στόχο που πραγματικά...

Read more >

Στην αρχή αμφέβαλλα

Στην αρχή αμφέβαλλα για το αν όντως μπορεί η κίνηση να σου «πει» τόσα πράγματα...

Read more >

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >