Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...

Support yourself Summercamp
Ιούλιος 2008


5-8/7
Brain Gym 1&2
Tέσσερις μέρες για να μάθετε πώς να βελτιώνετε την καθημερινότητα τη δική σας και των παιδιών σας και να αντιμετωπίζετε εποικοδομητικά την οποιαδήποτε πρόκληση -μαθησιακή, επαγγελματική, προσωπική! Στην ομάδα αυτή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ξένους συμμετέχοντες και να δείτε πώς η εκπαιδευτική κινησιολογία «δουλεύει» ακόμα και όταν η γλώσσα είναι διαφορετική!


6-8/7
Playful Child
Γιατί το αυθεντικό παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό στη ζωή των παιδιών, στην ανάπτυξη και τη μάθηση; Μέσα σε 3 μέρες, μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το παιχνίδι για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την κίνηση των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα στηρίζετε την ανάπτυξη των αισθήσεων. Μάθετε πώς να ενσωματώνετε τις κινήσεις του Brain Gym στο παιχνίδι.


5-8/7
Αισθήσεις
Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε πώς δουλεύουν οι αισθήσεις μας και πώς συνεργάζονται μεταξύ τους. Επίσης, θα δούμε πόσο σημαντικές είναι για τη μάθηση, την ακαδημαϊκή πορεία αλλά και για την καθημερινότητά μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να επιφέρουμε την ισορροπία μέσω της Κινησιολογίας της Ανάπτυξης.


10-13/7
Touch for Health 1&2
Η βάση όλης της Εξειδικευμένης Κινησιολογίας. Τα δύο αυτά διήμερα σεμινάρια θα σας βοηθήσουν να μάθετε καλύτερα το σώμα σας και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό (καταστάσεις, σκέψεις, συναισθήματα, κτλ) που αποσυντονίζει τον οργανισμό και τους μύες σας. Θα μάθετε συγκεκριμένες τεχνικές για να βοηθάτε την οικογένεια, τους φίλους και τον εαυτό σας, έτσι ώστε να βρείτε και να διατηρήσετε μια καλή ενεργειακή ισορροπία και μια καλή στάση σώματος.


11-13/7
Non Violent Communication Μη Βίαιη Επικοινωνία
Πώς η γλώσσα μπορεί να γίνει φίλος και σύμμαχος ή εχθρός και αντίπαλος στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε πραγματικά με τους γύρω μας. Και ναι, μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό…


12 – 13/7
Συστημική Αναπαράσταση με κινησιολογία


15 – 16/7
Healthy Living
Δύο μέρες γεμάτες πρακτικές συμβουλές για έναν υγιεινό και εύκολο στην πράξη τρόπο ζωής.


15 – 16/7
Κινησιολογία της Χαράς


15 – 18/7
Brain Gym 1&2
Tέσσερις μέρες για να μάθετε πώς να βελτιώνετε την καθημερινότητα τη δική σας και των παιδιών σας και να αντιμετωπίζετε εποικοδομητικά την οποιαδήποτε πρόκληση -μαθησιακή, επαγγελματική, προσωπική! Αυτή τη φορά η διδασκαλία θα γίνει μόνο στα ελληνικά.


17-18/7
Αντανακλαστικά
Η σημασία τους στην ανάπτυξη των παιδιών, η σωστή τους ενσωμάτωση στο κινητικό μας σύστημα, οι δυσκολίες αν αυτή δε γίνει σωστά και οι τρόποι για να εξισορροπήσετε την κατάσταση, γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και … ευχάριστα, τόσο για εσάς όσο και για το παιδί σας!


17 –18/7
Το Touch for Health 1 στα γερμανικά μόνο!


19 – 20/7
Ανάπτυξη της Κίνησης στο βρέφος.
Η φυσική εξέλιξη των αναπτυξιακών κινήσεων είναι σημαντική τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Θα κάνουμε οι ίδιοι τις κινήσεις αυτές για να τις αισθανθούμε, να δούμε πόσο σωστά τις έχουμε ενσωματώσει ή όχι και να αντιληφθούμε τη δύναμή τους στην καθημερινή μας ζωή.


19 – 20/7
Moon Kinesiology - Κινησιολογία της Σελήνης
Είναι γνωστή η επιρροή της σελήνης στη φύση και τον ανθρώπινο οργανισμό. Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτή την επιρροή, έτσι ώστε με το μικρότερο κόπο να δρέψουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το σώμα, τη ζωτικότητα και την ενέργειά μας.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Απρίλιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Μαγική Εμπειρία

Είναι μαγική η εμπειρία της κάθε συνεδρίας. Από το να βρεις το στόχο που πραγματικά...

Read more >

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >

Χριστίνα Παπαδάκη

Έχω μόνο τα καλύτερα να πω για την Μαρία και τη δουλειά της. Και στα...

Read more >

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο...

Read more >