Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...

Μια διαφορετική ... Κατασκήνωση!


Το Support Yourself Summercamp ή SYS είναι αποτέλεσμα ενός κοινού οράματος μεταξύ της Simone Blume, εξειδικευμένης κινησιολόγου, εργοθεραπεύτριας και εκπαιδεύτριας Brain Gym/Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας από τη Γερμανία και της Μαρίας Καρακωστάνογου, εξειδικευμένης κινησιολόγου, εκπαιδεύτριας Brain Gym/Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας, 3in1 Concepts Facilitator, διερμηνέα και ιδρύτρια του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης.

Το κοινό όραμα ήταν διττό: να δημιουργήσουν μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπου η Εξειδικευμένη Κινησιολογία όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι αναγνωρίσιμη και αναγνωρισμένη τόσο ως επάγγελμα όσο και για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει σε μια πιο ισορροπημένη, γεμάτη ζωή.

Και να δώσουν στους συμμετέχοντες πρακτικά εργαλεία που θα μπορούσαν άμεσα να χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους στην καθημερινότητα. Τα εργαλεία αυτά προέρχονται τόσο από τον κόσμο της Εξειδικευμένης Κινησιολόγιας όσο και από άλλους χώρους (για παράδειγμα, Μη Βίαιη Επικοινωνία, Συστημικές Αναπαραστάσεις, EFT).

Οι εκπαιδευτές, όλοι αναγνωρισμένοι στον χώρο τους, με πολυετή εμπειρία, έρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία, το Ισραήλ, τη Γαλλία ή αλλού, ανάλογα με το σεμινάριο που διδάσκεται.


Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για τα προηγούμενα SYS διαβάστε τις αντίστοιχες ενημερώσεις.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Απρίλιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Brain Gym

Θα ήθελα να μοιράζομαι μαζί σου τις  παρατηρήσεις μου σχετικά με την εμπειρία μου με...

Read more >

Μαγική Εμπειρία

Είναι μαγική η εμπειρία της κάθε συνεδρίας. Από το να βρεις το στόχο που πραγματικά...

Read more >

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο...

Read more >

Evelyn

Η κατάστασή σου έχει ως εξής: Κάτι δεν σου πάει καλά! Δεν είσαι εσύ καλά χωρίς...

Read more >