Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...

Μια διαφορετική ... Κατασκήνωση!


Το Support Yourself Summercamp ή SYS είναι αποτέλεσμα ενός κοινού οράματος μεταξύ της Simone Blume, εξειδικευμένης κινησιολόγου, εργοθεραπεύτριας και εκπαιδεύτριας Brain Gym/Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας από τη Γερμανία και της Μαρίας Καρακωστάνογου, εξειδικευμένης κινησιολόγου, εκπαιδεύτριας Brain Gym/Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας, 3in1 Concepts Facilitator, διερμηνέα και ιδρύτρια του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης.

Το κοινό όραμα ήταν διττό: να δημιουργήσουν μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπου η Εξειδικευμένη Κινησιολογία όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι αναγνωρίσιμη και αναγνωρισμένη τόσο ως επάγγελμα όσο και για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει σε μια πιο ισορροπημένη, γεμάτη ζωή.

Και να δώσουν στους συμμετέχοντες πρακτικά εργαλεία που θα μπορούσαν άμεσα να χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους στην καθημερινότητα. Τα εργαλεία αυτά προέρχονται τόσο από τον κόσμο της Εξειδικευμένης Κινησιολόγιας όσο και από άλλους χώρους (για παράδειγμα, Μη Βίαιη Επικοινωνία, Συστημικές Αναπαραστάσεις, EFT).

Οι εκπαιδευτές, όλοι αναγνωρισμένοι στον χώρο τους, με πολυετή εμπειρία, έρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία, το Ισραήλ, τη Γαλλία ή αλλού, ανάλογα με το σεμινάριο που διδάσκεται.


Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για τα προηγούμενα SYS διαβάστε τις αντίστοιχες ενημερώσεις.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Μάρτιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
    1  2  3  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Μαρία Ιωάννου

Λοιπόν. Για μένα η εξειδικευμένη κινησιολογία ήταν σαν να μπαίνω σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων...

Read more >

Χριστίνα Παπαδάκη

Έχω μόνο τα καλύτερα να πω για την Μαρία και τη δουλειά της. Και στα...

Read more >

Εμμανουέλα Νικολαΐδου

Είχα την τύχη να γνωρίσω την Εξειδικευμένη Κινησιολογία μέσω της Μαρίας, πριν αρκετά χρόνια, σε...

Read more >

Δήμητρα

Αυτη η καινουρια αρχη παει τοσο απιστευτα τελεια! :D και δεν πιανει μονο στον μπαμπα...

Read more >