Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...


Σκοπός του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης είναι να βοηθήσει τους πελάτες και τους μαθητές του να πατήσουν στα πόδια τους όσο το δυνατόν συντομότερα και πιο αποτελεσματικά.


Βασικό μας όχημα και σύμμαχος στο δρόμο μας είναι το σώμα και η στοχευμένη κίνηση. Τα εργαλεία μας προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις της Εξειδικευμένης Κινησιολογίας καθώς επίσης και από επιλεγμένες καινοτόμες μεθόδους, που αναγνωρίζουν τη σημασία της στοχευμένης κίνησης τόσο για τη μάθηση όσο και για την ισορροπία ψυχής/νου/σώματος.

Δύο στιγμές απολαμβάνουμε περισσότερο σ’ αυτή τη δουλειά: η μία, όταν έρχεται σ’ εμάς κάποιος και ξέρουμε πως αυτό που κάνουμε μπορεί να τον βοηθήσει και να κάνει την καθημερινότητά του καλύτερη με απτές αλλαγές και η άλλη όταν ο ίδιος άνθρωπος φεύγει, και ξέρουμε πως έχει τα εργαλεία που χρειάζεται για να υποστηρίξει τον εαυτό του στην καθημερινότητά του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και να αναγνωρίσει αν και πότε θα ξαναχρειαστεί τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Φεβρουάριος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
    1  2  3  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Μαγική Εμπειρία

Είναι μαγική η εμπειρία της κάθε συνεδρίας. Από το να βρεις το στόχο που πραγματικά...

Read more >

Εμμανουέλα Νικολαΐδου

Είχα την τύχη να γνωρίσω την Εξειδικευμένη Κινησιολογία μέσω της Μαρίας, πριν αρκετά χρόνια, σε...

Read more >

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο...

Read more >

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >