Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...


Σκοπός του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης είναι να βοηθήσει τους πελάτες και τους μαθητές του να πατήσουν στα πόδια τους όσο το δυνατόν συντομότερα και πιο αποτελεσματικά.


Βασικό μας όχημα και σύμμαχος στο δρόμο μας είναι το σώμα και η στοχευμένη κίνηση. Τα εργαλεία μας προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις της Εξειδικευμένης Κινησιολογίας καθώς επίσης και από επιλεγμένες καινοτόμες μεθόδους, που αναγνωρίζουν τη σημασία της στοχευμένης κίνησης τόσο για τη μάθηση όσο και για την ισορροπία ψυχής/νου/σώματος.

Δύο στιγμές απολαμβάνουμε περισσότερο σ’ αυτή τη δουλειά: η μία, όταν έρχεται σ’ εμάς κάποιος και ξέρουμε πως αυτό που κάνουμε μπορεί να τον βοηθήσει και να κάνει την καθημερινότητά του καλύτερη με απτές αλλαγές και η άλλη όταν ο ίδιος άνθρωπος φεύγει, και ξέρουμε πως έχει τα εργαλεία που χρειάζεται για να υποστηρίξει τον εαυτό του στην καθημερινότητά του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και να αναγνωρίσει αν και πότε θα ξαναχρειαστεί τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Απρίλιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >

Θρόνη Τσιάμη

Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την ολοκλήρωση του πρώτου διημέρου και βιώνω μια συναρπαστική...

Read more >

Brain Gym

Θα ήθελα να μοιράζομαι μαζί σου τις  παρατηρήσεις μου σχετικά με την εμπειρία μου με...

Read more >

Χριστίνα Παπαδάκη

Έχω μόνο τα καλύτερα να πω για την Μαρία και τη δουλειά της. Και στα...

Read more >