Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...

Όταν άρχισα να κάνω brain gym δεν είχα ιδέα τι ακριβώς είναι και ποσό θα μπορούσε να με βοηθήσει. Σιγά σιγά κατάλαβα ότι με βοηθά σε στιγμές δυσκολίας μου για τα μαθήματα, για τις εξετάσεις , για αρκετά δύσκολες στιγμές με φίλους μου και όποτε άλλοτε είχα ένα πρόβλημα με κοντινούς μου ανθρώπους.Με βοήθησε στην συγκέντρωση μου. Έμαθα να βάζω στόχους και πώς να τους πετυχαίνω χωρίς πάντα ιδιαίτερη δυσκολία. Έμαθα να μην πανικοβάλλομαι όταν τα πράγματα ξέφευγαν από τα όριά μου και έμαθα επίσης να μπορώ να συγκρατούμαι και να ηρεμώ. Στην αρχή οι ασκήσεις μιας εξισορρόπησης μου φανήκαν πολύ περίεργες και αστείες αλλά αρκετές κρύβουν μια δόση δυσκολίας. Τώρα έχω αρχίσει να βρίσκω ασκήσεις που μου ταιριάζουν και με βοηθάνε έτσι ώστε όταν χρειάζομαι μια ψυχολογική βοήθεια κάνω μια άσκηση. Δεν περίμενα τόσα πράγματα να πω την αλήθεια αλλά τώρα χαίρομαι που έχω αρχίσει να κάνω brain gym!

Ιωάννα Π., μαθήτρια Γυμνασίου
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Μάρτιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
    1  2  3  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Evelyn

Η κατάστασή σου έχει ως εξής: Κάτι δεν σου πάει καλά! Δεν είσαι εσύ καλά χωρίς...

Read more >

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο...

Read more >

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >

Ιωάννα

Όταν άρχισα να κάνω brain gym δεν είχα ιδέα τι ακριβώς είναι και ποσό θα...

Read more >