Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο να χρησιμοποιείς ένα εργαλείο που σε βοηθά να υλοποιείς τους στόχους σου. Μου διδάσκει πως οι δυνατότητες του εαυτού μου περιορίζονται μόνο όταν σταματώ να χρησιμοποιώ το Brain Gym!


Μπορώ να το χρησιμοποιώ μόνη μου , όπου και να βρίσκομαι, όποτε το χρειάζομαι. Μέσω της παρατήρησης, ως εργαλείο που χρησιμοποιεί το Brain Gym,  έρχομαι σε καλύτερη επαφή με το σώμα μου, τη διαίσθησή μου και τις αισθήσεις μου. Παρόλα αυτά, ακόμα και οι ασκήσεις από μόνες τους με βοηθούν να συγκεντρώνομαι, να ρυθμίζω το άγχος και να απολαμβάνω το παρόν.

ps: μετά τη συνεδρία μας για την κολίτιδα πήρα ταξί να πάω σπίτι και σε όλη τη διαδρομή  ένιωθα μια έντονη ζέστη στην κοιλιά μου που μετά ανέβηκε στο στέρνο.! ήταν πολύ πολύ ωραία αίσθηση....

pps:  η μαμά έχει μετατόπιση σπονδύλων στον αυχένα και τη χτυπάει μέχρι τα πόδια ("ριζίτιδα" λέγεται). είπαμε να κάνουμε εξισορρόπηση αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε χέρια για μυϊκό τεστ ούτε να μείενι όρθια ( συνδυασμός ριζίτιδας και 41 βαθμών κελσίου!) και της έδειξα το DLR. Το έκανε καθιστή μόνο ως κινήσεις χωρίς στόχο και τώρα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΗΣ!!!!! κάθε μέρα μου το λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μάρα Λυτροκάπη, θεατρολόγος, εκπαιδευόμενη στη μέθοδο Feldenkreis
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Μάρτιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
    1  2  3  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Μάρα Λυτροκάπη

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς το Brain Gym. Είναι τόσο σπουδαίο...

Read more >

Brain Gym

Θα ήθελα να μοιράζομαι μαζί σου τις  παρατηρήσεις μου σχετικά με την εμπειρία μου με...

Read more >

Χριστίνα Παπαδάκη

Έχω μόνο τα καλύτερα να πω για την Μαρία και τη δουλειά της. Και στα...

Read more >

Μαγική Εμπειρία

Είναι μαγική η εμπειρία της κάθε συνεδρίας. Από το να βρεις το στόχο που πραγματικά...

Read more >