Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...


Θα ήθελα να μοιράζομαι μαζί σου τις  παρατηρήσεις μου σχετικά με την εμπειρία μου με το brain gym.

Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την ολοκλήρωση του πρώτου διημέρου και βιώνω μια συναρπαστική αλλαγή. Εδώ και καιρό έχω την πρόθεση να έχω επίγνωση της κατάστασής μου ανά πάσα στιγμή. 


Και όντως το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό αναγνωρίζοντας καθημερινά μη συνειδητές συμπεριφορές που δεν πίστευα καν ότι τις είχα. Το Βrain Gym, παρόλα αυτά, είναι σα να μ’ έχει βάλει αυτόματα στην κατάσταση της παρατήρησης.  Αυτόματα τονίζω, και χωρίς να μεσολαβήσει σκέψη, γυρνάω στο σώμα μου κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρατηρώ με μεγαλύτερη ευκολία τι συμβαίνει. Στην επικοινωνία μου με τους ανθρώπους, παρατηρώ αυτόματα την επίδραση της κάθε λέξης στο σώμα μου, την ίδια στιγμή.  Αυτή είναι μια σημαντική συνειδητοποίηση για μένα καθώς θεωρώ ότι το πιο σημαντικό για κάθε άνθρωπο είναι να βιώνει το τώρα του και το σώμα είναι ένας πολύ σημαντικός οδηγός γι’ αυτό.

Θα ήθελα να διατηρήσω αυτό τον ενθουσιασμό με τη μέθοδο και να συνεχίσω να την εφαρμόζω συστηματικά.  Εννοείται ότι μπορείς να αξιοποιήσεις τις παρατηρήσεις μου επώνυμα για το site σου.


Καλή συνέχεια
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Απρίλιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Δήμητρα

Αυτη η καινουρια αρχη παει τοσο απιστευτα τελεια! :D και δεν πιανει μονο στον μπαμπα...

Read more >

Brain Gym

Θα ήθελα να μοιράζομαι μαζί σου τις  παρατηρήσεις μου σχετικά με την εμπειρία μου με...

Read more >

Ιωάννα

Όταν άρχισα να κάνω brain gym δεν είχα ιδέα τι ακριβώς είναι και ποσό θα...

Read more >

Ελένη Προκοπίου

Θεωρώ μεγάλη τύχη τη συνάντηση και τη συνεργασία με την Μαρία Καρακοστάνογλου σε θέματα κινησιολογίας! Ας...

Read more >